Glamping in Friesland

Over Ons

Wij zijn Christiaan en Danique en samen met een top team hebben we GROEI opgebouwd! Van de vlonders leggen tot en met de sanitair hokjes; alles is door Christiaan en team zelf gebouwd en geplaatst. De finishing touch is gedaan door Danique. Met haar passie voor interieur heeft ze elke tent uniek & sfeervol ingericht.

Toen...

Nog niet zo heel lang terug was dit alles nog een bruisende manege, maar sinds 2018 wordt hier druk gebouwd. Je vind hier onder andere het catering bedrijf van Christiaan, Acces Catering, restaurant Mearkas & Glamping GROEI. 

Het Erf

Naast onze glamping bieden we ook ruimte voor vergaderen, trainingen in retraites. Momenteel wordt er op het erf gebouwd aan een kas waar je straks heerlijk kunt eten in restaurant Mearkas.

Eastermar

Tussen Leeuwarden en Drachten in vind je het mooie Eastermar. Een klein dorpje gelegen aan het water. Je kunt hier genieten van de rust, de natuur en heerlijk wandelen, fietsen of watersporten.

Over Groei

In april 2023 besloten we extra gas te geven op het idee van de Glamping. Met een team werden de vlonders gelegd, de sanitair units afgemaakt en de tenten werden opzet en ingericht. Met zo nu en dan een flinke bui, veel dweilen ;), heel veel zorg en liefde is de Glamping klaar om te openen!

We hebben vijf tenten, met eigen namen en allemaal anders ingericht. Op deze manier kun je kiezen welke tent bij je past om optimaal te genieten. Wil je meer zien van alles wat we doen? Je vind ons ook op social media!

 

Boeken

Binnenkort te boeken