Glamping Friesland

GROEI Pop-up

GROEI richt zich voornamelijk op de zakelijke markt. Je kunt bij ons vergaderen, workshops of trainingen geven in combinatie met overnachten, op een unieke locatie in de natuur. Maar zo nu vinden we het té leuk om iedereen hier te mogen verwelkomen en kan dus ook jij verblijven in één van onze luxe tenten en genieten van de rust en de natuur op GROEI.

Hoe werkt het? Je kunt bij onze tenten jouw favoriet uitkiezen en in de kalender op deze pagina aangeven wanneer zou je willen verblijven. Bevestig je gekozen data en je reservering komt automatisch bij ons binnen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

 

Privé sanitair

Bij elke tent vindt je een eigen sainitair voorziening….

Comfortabel slapen

Op een lek luchtbed liggen of ‘kramperen’ op een hard matje is niet nodig. Wij hebben namelijk een lekker zacht matras voor je in de tipitent klaarstaan!

Moestuin

Wij beschikken over een eigen moestuin en vinden het heerlijk om te koken met onze eigen groenten en fruit!

Over Groei

Glamping in Friesland

 

Wat is glamping?

Glamping, het klinkt leuk maar wat is dat eigenlijk? Letterlijk is het een combinatie van de woorden glamour en camping oftewel luxe kamperen! Gewoon lekker in de natuur maar in plaats van in een klein tentje op een hard matje of luchtbed overnacht je bij ons in een mooie grote tipitent met een lekker zacht matras. Wel zo fijn!

Wat is er op onze glamping in Friesland aanwezig?

  • Privé sanitair
  • Beddengoed
  • Catering
  • Moestuin

Boeken

Binnenkort te boeken